Για το ΚΔΑΠμεΑ: «Βολές κατά ριπάς» και από την Κέρκυρα


Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος
Πανελλαδικές διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση της άρνησης του Δήμου να παραχωρήσει το κτίριο του παλιού Νηπιαγωγείου για τη στέγαση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία και η χρήση του κτιρίου ως Κοινοτικό Γραφείο.
Πληθαίνουν οι ιστοσελίδες, ανεξάρτητες και μη, που δημοσιεύουν την επιστολή της ΕΣΑμεΑ, την οποία παρουσιάσαμε στο προχθεσινό φύλλο της ΗΜΕΡΑΣ (03/06/2015). Η ανταλλαγή επιστολών, σε προσωπικό επίπεδο πλέον, μεταξύ Δημάρχου και Γιάννη Βαρδακαστάνη είναι άκρως ενδιαφέρουσα, με εκατέρωθεν «μπηχτές» αλλά και με πλούσια επιχειρηματολογία, κυρίως από τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ.
Παράλληλα, δημοσιεύεται πανελλαδικά και η επιστολή που απέστειλε στον κ. Κολοκοτσά ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία, από την Κέρκυρα, που κινείται στο ίδιο ύφος με την επιστολή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. Και οι δύο επιστολές είχαν αποδέκτες εντός και εκτός Ζακύνθου, ώστε το θέμα να πάρει διαστάσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης