"Άθληση για Όλους"


Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους στην Ζάκυνθο
Την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα  «Άθλησης για Όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με Φορέα υλοποίησης  την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ζακύνθου (Κ.Ε.ΔΗ.Ζ.).
Το παραπάνω πρόγραμμα  το οποίο θα λειτουργήσει φέτος σε πιλοτική φάση θα πραγματοποιηθεί από πτυχιούχους γυμναστές φυσικής αγωγής στους παρακάτω χώρους:
α) στο ειδικό νηπιαγωγείο & σχολείο, στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., στον  Ο.Δ.Α.Ζ. και στο Κ.Δ.Α.Π.μεΑ. παράλληλα του ωραρίου λειτουργίας των δομών για την άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ)
β) σε νηπιαγωγεία παράλληλα με το ωράριο λειτουργίας τους, για την υλοποίηση μουσικοκινητικών προγραμμάτων σε νήπια
Πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν  στις ανωτέρω υπάρχουσες δομές θα δημιουργηθούν και προγράμματα, κατά τις απογευματινές ώρες τις καθημερινές και μέσα στο Σαββατοκύριακο  με αντίτιμο εγγραφής  μόλις 10€/μήνα. Τα τμήματα αυτά θα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4-12 ετών με δραστηριότητες όπως αθλητικό και παραδοσιακό παιχνίδι, γενικές αθλοπαιδιές  και ποδόσφαιρο τα οποία θα λάβουν χώρα στην πόλη της Ζακύνθου, στην Λιθακιά και στο Καταστάρι. Παράλληλα θα λειτουργήσουν τμήματα για εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα  .Αναλυτικές πληροφορίες  στο  ωρολόγιο πρόγραμμα που ακολουθεί.
Μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα  η επιχείρηση θα  ξεκινήσει τα ειδικά προγράμματα αθλητισμού  για τους πάσχοντες από χρόνιες παθήσεις όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, παχυσαρκία/μεταβολικό σύνδρομο, ψυχικές νόσους, οστεοπόρωση, μυοσκελετικά προβλήματα και διαβήτη.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο διοικητικό τμήμα της Κ.Ε.ΔΗ.Ζ., στο Δημοτικό Κατάστημα ΔΕ Αρκαδίων, Βανάτο (ισόγειο), είτε να τηλεφωνείτε στο 26953-60909.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης