ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ - Με πρωτοβουλίας της μαζεύονται τα απορρίμματα από τα σχολεία

Το ‘πε και το ‘κανε η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του νησιού και κατάφερε να πραγματοποιείται αποκομιδή απορριμμάτων από τα σχολεία της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από συνεννόηση του προέδρου του ΔΣ της Ενωσης, Σάκη Γεωργάνου, με την Επιτροπή Καλαμακίου για το ΧΥΤΑ, με το ΦοΔΣΑ και με την Τοπική Κοινότητα Καλαμακίου και τον πρόεδρό της, Τάσο Κακολύρη, απορριμματοφόρο του Συνδέσμου Καθαριότητας περνά από όλα τα σχολεία της πόλης, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια και πραγματοποιεί αποκομιδή των απορριμμάτων. Τα μόνα σχολεία στα οποία δεν έχει γίνει ακόμη μάζεμα των σκουπιδιών είναι το 2ο Γυμνάσιο, στο οποίο θα γίνει σήμερα Τετάρτη, καθώς και στο Μουσικό Σχολείο, καθώς την ώρα που έφτασε το απορριμματοφόρο η πύλη του σχολείου ήταν κλειστή.
Ο πρόεδρος της Ενωσης, Σάκης Γεωργάνος, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του απέναντι σε όλους όσοι έκαναν δεκτό το αίτημά του και τόνισε πως η πρωτοβουλία γίνεται γιατί τα σχολεία αποτελούν ευαίσθητους χώρους και πως η υγεία των παιδιών δεν μπορεί να τίθεται σε κίνδυνο από λάθη των υπευθύνων.
Τόνισε εξάλλου πως η αποκομιδή γίνεται αποκλειστικά έπειτα από την πρωτοβουλία της Ενωσης και όχι επειδή το ζήτησε ο δήμαρχος, όπως ο τελευταίος άφησε να εννοηθεί με ανακοίνωσή του. Υπενθυμίζεται πως, εκτός από τα σχολεία, αποκομιδή γίνεται στον ΟΔΑΖ και στο Νοσοκομείο.

Copy:http://imerazante.gr/2016/11/09/134613

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών