Φυτά - Χρώματα - Αρώματα

 
   Στα πλαίσια του εβδομαδιαίου εορτασμού που διοργανώνεται  με την αιγίδα φορέων του νησιού μας για την ημέρα του περιβάλλοντος,  στις 5 Ιουνίου 2013, η Ένωση μας αποφάσισε να συμμετάσχει με την παρουσία των παιδιών μας το Σάββατο 8 Ιουνίου και θέμα: «Φυτά - Χρώματα - Αρώματα»  στην πλατεία Σολωμού,  και ώρα 17:00.
   Κάθε παιδί μπορεί να φέρει ένα φυτό που προτιμά για το άρωμα η το χρώμα του ή ακομη και για τα δύο. Η αγορά των φυτών είναι προαιρετική. Τα παιδιά  μπορούν να φέρουν ακόμη και από  τον κήπο τους κάποια ρίζα του αγαπημένου τους φυτού και με αυτό τον τρόπο να το δουν να μεγαλώνει και να ανθίζει μεσα στην πόλη που ζούν. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά γίνονται υπεύθυνα στο περιβάλλον που ζουν και μαθαίνουν να το προστατεύουν.
   Μαζί λοιπόν με τα σκαλιστήρια τους, χώμα, τερλίτη και τύρφη οι μικροί κηπουροί μας θα δώσουν το παρόν στον εορτασμό για την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος.
 
   Σας περιμένουμε στην πλατεία Σολωμού και ζητάμε την συμμετοχή σας για να ομορφύνουμε τον τόπο μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης