Ξεκίνησαν επαφές για τα σχολικά δρομολόγια

Την παροιμία «να μαγειρέψουμε, πριν πεινάσουμε» φαίνεται ότι θυμήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης, Διονύσης Μυλωνάς, και ήδη άρχισε επαφές με το ΚΤΕΛ, προκειμένου να γίνει προγραμματισμός για τα σχολικά δρομολόγια της νέας χρονιάς και, ουσιαστικά, να μην επαναληφθούν οι αστοχίες του προηγούμενου διαστήματος.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα μας, τις επόμενες ημέρες θα κληθεί ο Δήμος, καθώς και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, οι οποίες θα δώσουν και τις βατότητες των δρόμων.
Παράλληλα, θα υπάρξει συνεννόηση με την Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για τον αριθμό των μαθητών και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με το συγκεκριμένο ζήτημα.
«Στόχος μας είναι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να έχουμε ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς και να γίνει μια ολοκληρωμένη πρόταση, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά και να μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή. Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να βρούμε μια κοινή συνισταμένη» υπογράμμισε ο κ. Μυλωνάς.
Copy: http://imerazante.gr/2013/06/28/67311 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης