2ο Γυμνάσιο: Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να δώσει λύσεις

 Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος: 9/2/2015
   Συνάντηση με το δήμαρχο, Παύλο Κολοκοτσά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε και είχε ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ζακύνθου, Διονύσης Πόθος, με αφορμή μια σειρά προβλημάτων που εμφανίζει το σχολείο και που απαιτούν άμεση λύση.
   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, παρουσία τόσο του ιδίου του δημάρχου, που υποσχέθηκε να δώσει άμεσα λύσεις, όσο και εκπροσώπων φορέων της εκπαίδευσης, όπως του προϊστάμενου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννη Κοπανά και του Αντιδημάρχου σε θέματα παιδείας, Κώστα Κόκλα.
   Το αποτέλεσμα της συνάντησης κρίνεται θετικό με δεδομένη την ιδιαίτερη μέριμνα που δείχνει ο δήμαρχος σε θέματα που αφορούν τη νέα γενιά. Ο κ. Πόθος άλλωστε τόνισε πως η μέχρι τώρα συνεργασία με τις δημοτικές αρχές είναι καλή, υπάρχει άμεση ανταπόκριση σε όλα τα αιτήματα, επομένως ευελπιστεί σε ένα όσο το δυνατόν θετικότερο αποτέλεσμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης