Μπαίνει στην “τάξη” τα σχολικά δρομολόγια

Μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας υλοποιείται στην παρούσα φάση και καταγράφονται οι χιλιομετρικές αποστάσεις που θα πρέπει να διανύουν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ ή των ιδιωτών, προκειμένου να πηγαίνουν τους μαθητές από και προς το σχολείο τους.
Μετά τα περσινά προβλήματα, η Περιφερειακή Ενότητα έδρασε νωρίς φέτος και κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις της συνεργασίας.
Η συγκεκριμένη μελέτη αναμένεται να είναι έτοιμη στις αρχές Αυγούστου και παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης έχει ζητήσει από την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση να γνωστοποιήσουν τον αριθμό των μαθητών που θα φοιτήσουν φέτος.

Πήρε λεφτά το ΚΤΕΛ
Από κει και πέρα το ΚΤΕΛ πήρε λεφτά για τα δρομολόγια που εκτέλεσε έως και τον Δεκέμβριο του 2012, ενώ εγκρίθηκε και νέο κονδύλι ύψους 110.000 ευρώ.
Τα χρήματα αυτά αφορούν τα δρομολόγια που έγιναν τον Ιανουάριο του 2013. Όλα δείχνουν ότι η ροή της χρηματοδότησης έχει μεν βελτιωθεί, όμως δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο.

Copy:http://imerazante.gr/2013/07/31/69052 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης