Βραβείο στους ξωμάχους της εκπαίδευσης

Η αξιοποίηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που αναπτύσσεται στα σχολεία ως βάση για τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση του έκανε τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Ορεινής Ζώνης να ξεχωρίσουν μέσα από την επιβράβευση και την δημόσια ανάδειξη “βέλτιστων πρακτικών” της μαθησιακής διαδικασίας.
Οι δάσκαλοι ανταποκρίθηκαν στο θεσμό της αριστείας και ανάδειξης καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που θέσπισε το Υπουργείο Παιδείας και για δευτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύθηκαν με “Αριστείο” για το καινοτόμο έργο τους.
Με συντονίστρια τη Διευθύντρια Χουλιάρα Ξανθή και, στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αποτίμηση, τις εκπαιδευτικούς Δήμητρα Μαλλοπούλου, Μαρίνα Διπλού και Ειρήνη – Φωτεινή Στέφου, παρουσιάστηκε το project με τίτλο “Η διαφορετικότητα και ο ρατσισμός μέσα από τα έξι σκεπτόμενα καπέλα του De Bono, τη διδασκαλία μέσω σχεδιασμού και του έντεχνου συλλογισμού”.
Copy: http://imerazante.gr/2013/08/05/69237

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης