Άγονος ο διαγωνισμός για τις μαθητικές μεταφορές


Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος: 1/8/2014
Τα μέτρα της παίρνει η πολιτεία προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενα προβλήματα στην μεταφορά των μαθητών από την προσεχή σχολική χρονιά τροποποιώντας την διαδικασία επιλογής αναδόχων.
Σε ότι αφορά το νησί μας άγονος απέβη ο διαγωνισμός που έγινε προ ημερών με αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσα μας πληροφόρησε ο αντιπεριφερειάρχης , να επαναληφθεί εντός του μηνός. Όπως και να έχει θα επιδιωχθεί και φέτος συνεργασία με το ΚΤΕΛ καθώς και τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων ώστε απρόσκοπτα να γίνει η μεταφορά των μαθητών.
Κατ΄ επανάληψη και ο Περιφερειάρχης έχει επισημάνει προς τον αρμόδιο Υπουργό ότι “η ροή της χρηματοδότησης για τις σχολικές μεταφορές πρέπει να γίνεται τακτικά και χωρίς επιπλέον χρονικές αποκλίσεις, καθώς τα όρια ανοχής και αντοχής από μεταφορείς, γονείς και μαθητές, έχουν ξεπεραστεί”.
Άλλωστε, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση έχει συμβάλει κατά πολύ στο πρόγραμμα εξοικονόμησης πόρων με τις μειώσεις λειτουργικών δαπανών και τις δραματικές μειώσεις των Κ.Α.Π..
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης