Έλαμψαν οι νέες ιδέες στο διαγωνισμό μαθητικής δημιουργίας

   Τη φαντασία, την ευαισθησία και την αγάπη για τον τόπο τους επιστράτευσαν παιδιά Γυμνασίων της Ζακύνθου για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους επάνω στην απεικόνιση και τον επανασχεδιασμό του ιστορικού κτιρίου της Λέσχης «Ο Ζάκυνθος», στην πλατεία Αγίου Μάρκου.
   Στον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό, τα παιδιά έγραψαν κείμενα, ζωγράφισαν και σχεδίασαν μακέτες του κτιρίου και το βράδυ του Σαββάτου βραβεύτηκαν για τα έργα τους.
   Το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Έκθεσης απονεμήθηκε στο μαθητή Ιάσονα Δερμιτζάκη, το δεύτερο βραβείο στους μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Μαχαιράδου, Κατρίν Αζίζ και Αλέξανδρο Τζαρκά και στη μαθήτρια της Β΄ Τάξης του 2ου Γυμνασίου, Παναγιώτα Σολωμού. Το τρίτο βραβείο κέρδισαν οι μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του 3ου Γυμνασίου, Ελευθερία Δρυμωνίτη και Ελένη Μπάστα.
   Στο διαγωνισμό ζωγραφικής το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Διονύσης Χιόνης, από το 3ο Γυμνάσιο, το δεύτερο βραβείο μοιράστηκαν ο Γιώργος Κακολύρης και η Κατερίνα Κλαυδιανού, από το Γυμνάσιο Μαχαιράδου, ενώ διακρίθηκαν και οι συμμετοχές της Ελευθερίας Δρυμωνίτη από το 3ο Γυμνάσιο, του Γιώργου Εγκαρχου και του Ολιβερ Μπρακιμάι από το Γυμνάσιο Μαχαιράδου, και τέλος της Γιώτας Σολωμού από το 3ο Γυμνάσιο.
   Τέλος, στο διαγωνισμό μακέτας του κτιρίου, το πρώτο βραβείο κέρδισαν οι αδερφές Ολγα και Ελισάβετ Βαρδακαστάνη από το 3ο Γυμνάσιο, το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στο Νίκο Γούλα από το 2ο Γυμνάσιο και το τρίτο βραβείο στους Νικηφόρο Μανδηλαρά και Κωνσταντίνο Κοβάνη, από το 3ο Γυμνάσιο.
 Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος: 11/5/2015


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης