ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2015

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο σύλλογος φίλων της Ξενοπούλειου παιδικής βιβλιοθήκης καλεί όλα τα παιδιά από 2-12 χρονών , την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 6:30-8:00 για να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι συμμετέχοντας και διασκεδάζοντας ανάλογα με την ηλικία στις παρακάτω δράσεις στη Ξενοπούλειο βιβλιοθήκη!!!!
· Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι μια μηχανή του χρόνου – Η εποχή του βωβού κινηματογράφου.
Κάνουμε το μοντάζ από τα ταινιάκια μας  προσθέτουμε όπου χρειάζεται λόγια και μουσική και παρουσιάζουμε τις ταινίες μας σε προβολή στη βιβλιοθήκη.
Με την Ξανθή Χουλιάρα, για παιδιά από  10 ετών και πάνω. 
· Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι μια γέφυρα
Με ένα παιχνίδι γεφυρώνουμε τη λογοτεχνία με τα μαθηματικά, την τέχνη με τις φυσικές επιστήμες, τη μαγειρική με τα παραμύθια, με την Ντένια Πάτρα για παιδιά 7 – 10 ετών.
· Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ένα καταφύγιο φανταστικών φίλων
Πολλοί ήρωες στις ιστορίες έχουν ένα φανταστικό φίλο που τους βοηθάει στις περιπέτειες τους. Όλοι οι φανταστικοί φίλοι είναι κρυμμένοι στη βιβλιοθήκη, θα τους ανακαλύψουμε, με την Άντα  Κατσαϊτου για παιδιά 5-7 ετών.
· Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ένας διάδρομος απογείωσης
Διαβάζουμε το βιβλίο» ήταν ένα μικρό χαρτάκι» και φτιάχνουμε και απογειώνουμε τις δικές μας σαΐτες, χαρταετούς, με τις Αρετή Δουμπρή και Αγγελική Καλογεράτου, για παιδιά από 2-4 ετών
ü  Όλες τις δράσεις είναι με προεγγραφή στο 2695045078 (πρωί)
ü  Όποιο παιδί θέλει φέρνει νερό, χυμό ή κάποιο μικρό κέρασμα (γλυκό ή αλμυρό)
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης