Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ:“Περάσαμε στη δεκαετία του ’70”

 “Η διαμορφούμενη κατάσταση στη Παιδεία με τα κατά καιρούς γεμάτα καινοτομίες νομοσχέδια μας οδηγεί στη δεκαετία του 1970”Η δήλωση αυτή ανήκει στον πρόεδρο της Α΄ Ένωσης Γονέων Σάκη Γεωργάνο όπου απηχώντας τις θέσεις όλων των γονέων του νησιού τάσσεται από κοινού με την Β΄ Ένωση στο πλευρό των δασκάλων και των καθηγητών. Συμφωνώντας στα περισσότερα από τα αιτήματα που έχουν μέχρι σήμερα τεθεί συμπαραστέκονται στον αγώνα τους για τη σωστή λειτουργία των σχολείων του νησιού αλλά και της χώρας.
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, ο κ. Γεωργάνος επεσήμανε ότι “όπως και τότε έτσι και σήμερα υπάρχουν Γενικά και Τεχνικά σχολεία, όπου τα μεν πρώτα απαιτούν φροντιστήριο για να πετύχεις στα πανεπιστήμια και στα δεύτερα καταργούνται ειδικότητες στις οποίες μπορούσες να επιμορφωθείς εξασφαλίζοντας μια θέση στην αγορά εργασίας”.
Αναφερόμενος στην αναλογία μαθητών ανα τάξη ξεκαθάρισε ότι “οι γονείς δεν δέχονται την αντιστοιχία σε λιγότερο από 1,5 τ.μ. ανα μαθητή όπως αναφέρεται και στο ΦΕΚ, και τις τάξεις των 27-30 μαθητών”.

Copy: http://imerazante.gr/2013/09/17/71159 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης