Δωρεάν μετακινήσεις από την AEGEAN για 100 πρωτοετείς φοιτητές

Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος: 21/3/2014
Δωρεάν αεροπορικές μετακινήσεις για εκατό πρωτοετείς φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ από τα νησιά των άγονων γραμμών, μεταξύ των οποίων και η Ζάκυνθος, προσφέρει η Aegean.
Επίσης, με το πρόγραμμα στήριξης φοιτητών θα προσφερθούν άλλα 150 σε πρωτοετείς φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ από την υπόλοιπη Ελλάδα και σε 250 φοιτητές, 8 δωρεάν εισιτήρια κάθε χρόνο και για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.
Το πρόγραμμα ξεκινά τη φετινή πανεπιστημιακή χρονιά, θα συνεχιστεί και την επόμενη και συνολικά θα προσφέρει περισσότερα από 18.000 εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν από 1 έως 15 Απριλίου. Η επιλογή των φοιτητών θα βασιστεί τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ΑΕΙ, όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η πρόσκληση
Στην παρουσίαση του προγράμματος “Κοντά στους Νέους” η Aegean Airlines και η Olympic Air είχε προσκαλέσει και το Δήμαρχο Ζακύνθου Στέλιο Μποζίκη.
Συγκεκριμένα στην πρόσκληση του Αντιπροέδρου της Εταιρείας κ. Ευτύχιου Βασιλάκη υπογραμμίζεται ότι “κατανοώντας μάλιστα τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας εν μέσω κρίσης, και ειδικότερα των νέων που επιθυμούν να συνεχίσουν στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, η AEGEAN και η Olympic Air εγκαινιάζουν το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας “Κοντά στους Νέους”. Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία η εταιρεία μας θα στηρίξει για όλη την διάρκεια της φοίτησης τους φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ που σπουδάζουν μακριά από τον τόπο της κατοικίας τους, με άμεσο στόχο να ελαφρύνουμε τον βεβαρυμμένο προϋπολογισμό οικογενειών σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στα νησιά των άγονων γραμμών”.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης