Δάσκαλοι: Δεν τους ικανοποιεί ούτε η νέα κυβέρνηση

Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος
   Κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες προαναγγέλλουν οι δάσκαλοι αφού αρνητική κρίνεται από τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους τους η αποτίμηση της συνάντησης που είχαν την Τρίτη με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) εκτιμά ότι τα αποτελέσματα της συνάντησης «δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες, τις προσδοκίες και το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης»
   Ετσι προαναγγέλλει ότι «τις επόμενες ημέρες θα προσδιορίσει και θα προγραμματίσει τις αγωνιστικές δράσεις με στόχο την τελική ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων» του κλάδου.
   Η ΔΟΕ διαπιστώνει ότι η συνάντηση υπήρξε «πλήρης εκφράσεων καλής θέλησης» που όμως «δεν οδήγησαν στις πολυαναμενόμενες απαντήσεις που θα έδιναν βαθιές ανάσες σε έναν κλάδο που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, τόσο από τις μνημονιακές πολιτικές, όσο και από τις αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης