Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής μας

neolaia

   Αποτελεί αγαπημένη συνήθεια για χιλιάδες συμπολίτες μας. Ειδικότερα στις πιο νεαρές ηλικίες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ανάρπαστα, αφού οι περισσότεροι δεν τα αποχωρίζονται ακόμα και όταν είναι στη δουλειά τους ή απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια ή τους φίλους τους.
   Σύμφωνα, μάλιστα, με σχετική έρευνα που αφορά το facebook, αποδείχθηκε ότι ο κόσμος που δεν το χρησιμοποιεί είναι πιο ευτυχισμένος από εκείνους που κάθε μέρα ασχολούνται μαζί του.
   Μάλιστα το συγκεκριμένο γεγονός αν συνεχιστεί θα προκαλέσει ακόμα περισσότερη έλλειψη επικοινωνίας στον κόσμο, ο οποίος προτιμά το διαδίκτυο όχι για να ενημερωθεί αλλά για να γνωρίσει κάποιον. Και το χειρότερο επιθυμεί να συνομιλεί μαζί του και ας μην τον βλέπει, από το να βγει για ένα ποτό ή καφέ και να περάσει μερικές ξέγνοιαστες ώρες.
   Το φαινόμενο αυτό βέβαια παρατηρείται και στο νησί μας, όπου η νεολαία κυρίως προτιμά το facebook την περισσότερη ώρα του ελεύθερου χρόνου της.
   H «Ημέρα» με συνομίλησε με νεαρούς συμπολίτες μας οι οποίοι αναφέρθηκαν στο θέμα τoυ facebook και πόσο σημαντική επίδραση έχει στην καθημερινότητας μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης