Μύθοι, θεοί και ήρωες: Από ένα ταλαντούχο έφηβο για παιδιά

xenopouleios_mythologia
   Τις ιστορίες και τους θρύλους θεών και ηρώων γνώρισαν μικρά παιδιά, ηλικίας 6 έως 8 ετών που παρακολούθησαν τη δράση «Ταξίδι στο Χρόνο – Ελληνική Μυθολογία» στην Ξενοπούλειο Παιδική Βιβλιοθήκη. Οι περιπέτειες και η ζωή των θεών του Ολύμπου, οι άθλοι του Ηρακλή, τα μυθικά πλάσματα που ακόμη και σήμερα συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όλα ζωντάνεψαν για χάρη των μικρών παιδιών που παρακολούθησαν μια παραστατική περιγραφή των θαυμάσιων ιστοριών της ελληνικής μυθολογίας.
   Δεν ήταν όμως μόνο η ζωή και οι περιπέτειες θεών, ημίθεων και ηρώων αυτό που ενθουσίασε τα πιτσιρίκια και τους γονείς τους που τα συνόδευαν. Ηταν και η ευχάριστη έκπληξη της Ξενοπουλείου, ο νεαρός Κωνσταντίνος Κλαυδιανός που επιμελήθηκε και παρουσίασε το πρόγραμμα της Ελληνικής Μυθολογίας. Παρά τα μόλις 14 χρόνια του, ο Κωνσταντίνος προετοίμασε με τόση σοβαρότητα και λεπτομέρεια την παρουσίασή του, ώστε το αποτέλεσμα θα το ζήλευαν ακόμη και ενήλικοι.
xenopoyleios_mythologia_

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης