Είσαι νέος; Μια ιδέα σου μπορεί να αλλάξει τη Ζάκυνθο.


Σήμερα στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου, ο Δήμος Ζακύνθου, στα πλαίσια επεξεργασίας του Επιχειρησιακού του Προγράμματος, προσκαλεί τη νεολαία της Ζακύνθου, να συμμετάσχει ενεργά σε ένα «εργαστήρι κοινωνικού οραματισμού», σκοπός του οποίου είναι η διαμόρφωση του μελλοντικού οράματος για τη Ζάκυνθο του 2030, δηλ. για το πώς η Νεολαία της Ζακύνθου επιθυμεί να δει να διαμορφώνεται η οικονομία και η κοινωνία της Ζακύνθου κατά την επόμενη 20ετία, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στη διαμόρφωση και θεμελίωση ενός κοινού οράματος, μιας κοινής στρατηγικής πορείας, βάσει της οποίας θα εξελιχθεί η Οικονομική και Κοινωνική ανάπτυξη της Ζακύνθου. Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου, θα γίνει παρουσίαση των μέχρι τώρα ευρημάτων και της Ανάλυσης SWOT για τους κυριότερους τομείς της Ζακυνθινής Οικονομίας. Θα προταθεί ένα σχέδιο οράματος για το πώς θα θέλαμε να δούμε να αναπτύσσεται η Ζάκυνθος κατά την επόμενη 20ετία σε όλους τους τομείς. Θα κατατεθούν προτάσεις για την διαμόρφωση και εφαρμογή μιας «Στρατηγικής για τη Ζακυνθινή Νεολαία» Θα εκφραστούν απόψεις για το πως θα συμμετέχουν ενεργά οι νέοι στην υλοποίηση του οράματος για τη «Ζάκυνθο 2030». 
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ.

Copy: Atsarantos.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης