ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ


   "Έκλεισε η αυλαία για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού μας, τη Πέμπτη 14 Ιουνίου με πολλές όμορφες πρωϊνές και απογευματινές γιορτές σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία.
   Το  ίδιο απόγευμα τα 50 νήπια από το Νηπιαγωγείο Μουζακίου διασκέδασαν με την ψυχή τους στο γάμο του Χαραλάμπη Παιχνιδούλη και της Σοφούλας Εξυπνέα!!! Αφού σατίρισαν τα καλά και τα άσχημα του γάμου με το δικό τους χιούμορ, χόρεψαν ελληνικά τραγούδια σε απίθανες χορογραφίες και πρόσφεραν σε όλους μας τη χαρά και το κέφι.
   Αξιες συγχαρητηρίων οι νηπιαγωγοί και η διευθύντρια Κα Αθηνά Στυλιανέση οι οποίες αψηφώντας  τις δύσκολες συνθήκες που περναέι η εκπαίδευση στη χώρα μας  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθ'ολη τη διάρκεια αυτής της σχολικής χρονιάς αλλά και στο τέλος προκειμένου και φέτος τα μικρά παιδιά να φύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις από το πρώτο τους σχολείο
   Αυτό είναι το φιλότιμο του Ελλήνα εκπαιδευτικού !!!!!!


Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια!!
    Αυτό το φιλότιμο του εκπαιδευτικού θέλουμε πολύ να το δούμε να συνεχίζει έτσι με όρεξη και ωραίες ιδέες για τους μικρούς μας φίλους, για τα παιδιά μας.
    Μπράβο σας, και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης