Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)


  
  H «1η Ένωση Συλλόγων Γονέων των Μαθητών Ζακύνθου», με την υποστήριξη του Δήμου Ζακύνθου, διοργανώνει, για δεύτερη χρονιά, Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού  και θα λειτουργήσει σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία και τη δραστηριότητα  για την καλοκαιρινή περίοδο, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ως την Παρασκευή 31 Αυγούστου, καθημερινά από τις 8:00 πμ ως τις 2:00 μμ. 
   Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από εκπαιδευτικούς. Στόχος του προγράμματος είναι η απασχόληση και η κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, επάνω σε εναλλασσόμενες -σε εβδομαδιαία βάση- θεματικές ενότητες, Ο στόχος επιδιώκεται μέσα από την φιλία, την  ψυχαγωγία και τη διασκέδαση  και οι δραστηριότητες βασίζονται στα εικαστικά, τη μουσική, τους υπολογιστές, το θέατρο και το παιχνίδι.
   Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί που συμμετέχει είναι 75€ για κάθε μήνα (το κόστος για δύο αδέρφια θα είναι 125€ και για τρία 150€). Εγγραφές θα γίνουν την Παρασκευή 29 Ιουλίου 8:30-10:30 πμ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο.
Για περισσότερες πληροφορίες στον κο Σκαλιστήρη τηλ.: 6976110006

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης