Παρουσίαση μαθητικής εργασίας στον Δήμαρχο

mousiko mathhtes2
Τον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Στέλιο Μποζίκη επισκέφθηκαν μαθητές της Α' τάξης του Μουσικού Λυκείου προκειμένου να συζητήσουν για την εργασία που εκπονούν με θέμα «Το Κάστρο στον ιστό της πόλης στο παρελθόν και στο μέλλον». Οι μαθητές με τη συνοδεία του υπεύθυνου καθηγητή τους κ. Νίκο Γράψα, έθεσαν ερωτήσεις στο Δήμαρχο σχετικά με την συντήρηση του Κάστρου, την καθαριότητα, τη φύλαξη και την προσβασιμότητα.
Ο Δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον τις ερωτήσεις των μαθητών, τους απάντησε με ειλικρίνεια για τις δράσεις και τις σχετικές αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής και τους πρότεινε να προσθέσουν στην εργασία τους μία ενότητα που θα αφορά την ιστορική διαδρομή από την πόλη στο Κάστρο και τους επισήμανε συγκεκριμένα μνημεία και σημεία με ιδιαίτερη ιστορία για να συμπεριληφθούν. Τέλος, τους έδωσε συγχαρητήρια για την έρευνα και την ομαδική εργασία και τους πρότεινε να στείλει την εργασία τους στον πρόεδρο του Δικτύου Πόλεων Μεσαιωνικών Κάστρων. Παράλληλα, ήδη προγραμματίζεται στην αρχή του καλοκαιριού η διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης στο χώρο του Κάστρου για να παρουσιαστεί η εργασία.

Copy: http://www.zakynthos.gov.gr/grafeio-tipou/deltia-tipou/460-parousiash-mathhtikhs-ergasias-ston-dhmarxo.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης