Στο τραπέζι με τον Αντιπεριφερειάρχη οι λεωφορειούχοι

 
Μαθητικές μεταφορές πράξη… 7η, αν δεν έχουμε χάσει και εμείς το μέτρημα. Αυτήν τη φορά η συζήτηση για το θέμα πραγματοποιήθηκε μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά και τον οδηγών λεωφορείων, τόσο του κτελ, όσο και των τουριστικών, που ίσως αναλάβουν τις μεταφορές των μαθητών.
Με το πέρας της σύσκεψης ο κ. Μυλωνας μας ενημέρωσε, πως: “οι οδηγοί έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν στο πρόβλημα αυτό, δεν έχουν όμως πια εμπιστοσύνη στην πολιτεία. Αφού για την προηγούμενη σύμβαση που είχαν υπογράψει, τελευταία στιγμή τους υποχρέωσαν σε μείωση της αμοιβής, παρά τα συμφωνηθέντα. Επίσης, είναι ακόμα απλήρωτοι για το Νοέμβρη και Δεκέμβρη του 2011 και για πέντε μήνες του 2012, ένα ποσό που ανέρχεται συνολικά στις 800.000 ευρώ. Πώς λοιπόν να εμπιστευτούν ξανά τις αρχές και να υπογράψουν νέες συμβάσεις, όταν ακόμα δεν έχουν καταβληθεί τα οφειλόμενα;”, αναρωτιέται ο κ. Μυλωνάς και εμείς παρακολουθούμε μία παράσταση χωρίς τέλος, μόνο με προβλήματα που δεν βρίσκεται κανείς να επιλύσει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης