Ούτε ένα ευχαριστώ για το Κερί


• Συνεχίζει τις πρωτοπόρες δράσεις του, ο πολιτιστικός σύλλογος Κερίου. Αυτή τη φορά παραδίδοντας μαθήματα ευαισθησίας και αγάπης για το παιδικό βιβλίο. Έτσι, λοιπόν, προσκάλεσε και κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής στο νησί μας, της συγγραφέως Σοφίας Ζαραμπούκα.
• Δεν έμεινε, όμως, εκεί αφού φρόντισε να διοργανώσει ανάλογες εκδηλώσεις τόσο στο 3ο δημοτικό σχολείο της πόλης, όσο και στην Ξενοπούλειο Βιβλιοθήκη, χωρίς να αποδοθούν τα εύσημα σε εκείνους που προσπάθησαν και υλοποίησαν μία τόσο αξιόλογη πρωτοβουλία.
• Έχουν πιάσει το νόημα, ότι οι μεγάλες ανατροπές ξεκινούν από μικρή ηλικία. Αρκεί, η προσπάθεια αυτή να συνεχίζεται συστηματικά, έτσι ώστε να μπορούμε να λέμε, ότι τα παιδιά μας έχουν παιδεία!
• Απόδειξη η δημιουργία Λέσχης για την ανάγνωση βιβλίων, τόσο από μεγάλους, όσο και από μικρούς, επισημαίνοντας την αξία της ανάγνωσης και το αποτέλεσμα της γνώσης.

Copy: http://imerazante.gr/2012/11/28/56572

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης