Αντιπροσωπεία του Μουσικού Σχολείου κατέθεσε τα προβλήματα στον Δήμαρχο Ζακύνθου

PA310296 m

Με κάθε λεπτομέρεια μετέφεραν οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο σχολικό συγκρότημα στο Δήμαρχο Ζακύνθου Στέλιο Μποζίκη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Δημαρχείο. Οι μαθητές εξέφρασαν την απόγνωσή τους και ζήτησαν συμπαράσταση και λύση από τη Δημοτική Αρχή για την υποστελέχωση του σχολείου από το απαιτούμενο εκπαιδευτικό προσωπικό. Παράλληλα, απαίτησαν άμεση λύση στα προβλήματα των υποδομών και κυρίως, σε αυτά που εντοπίζονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Τέλος, ζήτησαν να διαμορφωθεί το προαύλιο του σχολείου, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.
Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των μαθητών, δεσμεύτηκε πως θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και από ‘κει και πέρα, αν μέσα σε μία βδομάδα δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα, υποσχέθηκε πως θα μεταβεί μαζί τους στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν από κοινού στο Υπουργείο Παιδείας. Μετά από τη δέσμευση του Δημάρχου, οι μαθητές έφυγαν ικανοποιημένοι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης