Οι εκπαιδευτικοί στην δίνη της αξιολόγησης

 Το σύνολο των εκπαιδευτικών και των διοικητικών βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης για να αποφασιστεί τελικά ποιοι θα είναι εκείνοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.
Το Υπουργείο Παιδείας δηλώνει πως ο προσδιορισμός των υπό διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών και διοικητικών δεν μπορεί να γίνει πριν το τέλος της διαδικασίας αξιολόγησης τόσο του προσωπικού όσο και των δομών της εκπαίδευσης.
Με το πρόγραμμα ελέγχου λοιπόν που πραγματοποιεί ,το Υπουργείο ,ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο κατέδειξε με μεθοδικότητα ότι οι εκπαιδευτικοί που μπορούν να τεθούν σε διαθεσιμότητα δεν ξεπερνούν τους 2000 ενώ ακόμη υπάρχουν 2500 κενές οργανωτικές θέσεις που καλύπτονταν μέχρι σήμερα από αποσπασμένους εκπαιδευτικούς. Η διαδικασία για πρώτη φορά περιελάμβανε και μια διαφορετική παράμετρο. Λίστες με τους «λουφαδόρους» εκπαιδευτικούς έχουν δοθεί στο Υπουργείο, οι εκπαιδευτικοί αυτοί που δεν ξεπερνούν τους 500 δεν καταμετρήθηκαν στην αξιολόγηση του προσωπικού αλλά συγκεντρώθηκαν σε διαφορετικές λίστες που στόχο έχουν να τους δείξουν τη πόρτα εξόδου.
Copy:http://imerazante.gr/2013/07/13/68054

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης