ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Μαζεύεις χαρτιά και ότι γίνει

Πονοκεφάλους για πολλά παυσίπονα έχουν δημιουργήσει στις οικογένειες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Δράση Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης τα ζητούμενα δικαιολογητικά εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς.
Και όλα αυτά ενώ ξεκίνησε η διανομή της κατάστασης των δικαιολογητικών που απαιτούνται με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν μέχρι τις 2 Αυγούστου να υποβάλλουν την αίτησή τους.
Το γεγονός αυτό σηματοδοτούσε το τέλος στην αγωνία εκατοντάδων εργαζόμενων και άνεργων μητέρων για το εάν συνεχιστεί το πρόγραμμα μέσω του οποίου θα είχαν τη δυνατότητα να γράψουν τα παιδιά τους δωρεάν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Ωστόσο στο εκκαθαριστικό σημείωμα και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι, οι οικογένειες που διεκδικούν μια θέση για το παιδί τους σε κάποιο νηπιακό σταθμό, καλούνται να καταθέσουν την φορολογική δήλωση του 2012 και όχι του 2013, εστιάζεται πλέον το πρόβλημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης