3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΙΖΑΣ – Οι μαθητές ήταν ενημερωμένοι για όλα

Εκπαιδευτικός ήταν ο χαρακτήρας της επίσκεψης που πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ’ και Δ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Ρίζας στο Δημαρχείο. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος και οι ερωτήσεις των μαθητών αφορούσαν το περιβάλλον και την προστασία του, τα σημαντικά κτήρια της Ζακύνθου, την ιστορία, τον πολιτισμό και την υλοποίηση δημοσίων έργων.
Τους μαθητές υποδέχτηκαν οι Αντιδήμαρχοι Άκης Λαδικός και Παναγιώτης Κολύρης, οι οποίοι με χαρά άκουσαν και απάντησαν σε όλες τις απορίες τους.
Γεγονός είναι ότι τα παιδιά ήταν ενημερωμένα για θέματα της πόλης, για πρόσωπα και καταστάσεις και το ενδιαφέρον τους για επιπλέον ενημέρωση ήταν μεγάλο. Είναι εμφανές ότι στόχος είναι η ενίσχυση του παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα των μαθημάτων. Πραγματικά η παρουσία των μαθητών ήταν μία όαση χαράς που μετέφεραν τα χαμογελαστά και τρυφερά πρόσωπα νέων παιδιών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης