ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ: “Έμειναν στο ράφι”, καταγγέλλουν οι γονείς

“Παρά τις όποιες συναντήσεις και επαφές που είχαμε πρόσφατα με το δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη, δεν υπήρξε ανταπόκριση στην πράξη στα συγκεκριμένα αιτήματά μας”!Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Β΄ Ένωσης Γονέων Σάκης Νέγκας, ανακοινώνοντας παράλληλα, την απόφασή τους για εκ νέου συνάντηση τόσο με τη δημοτική αρχή, όσο και με τον κ. Μυλωνά. Αναφέρθηκε και στην απόφαση να επανεξεταστεί το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, δεδομένου ότι έχει προηγηθεί επαφή με τον Αντιπεριφερειάρχη, όπου και τέθηκαν επί τάπητος, συγκεκριμένα προβλήματα. Εντούτοις, δεν υπήρξε επίλυσή τους, παρά το γεγονός ότι από την πλευρά τους, ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ενημερώνοντας σχετικά και τα υπόλοιπα μέλη κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν στο 3ο δημοτικό σχολείο του Άμμου, αποφασίστηκε η διοργάνωση μιας σειράς δράσεων που θα αναδεικνύουν τα προβλήματα στην εκπαίδευση και θα επιδιώκουν τις λύσεις τους. Στάθηκε στις επαφές που πρόκειται να γίνουν με τους συλλόγους γονέων, δασκάλων και καθηγητών, ενώ στο πλάνο τους ενέταξαν επισκέψεις σε σχολεία που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και ενημερωτικές συγκεντρώσεις για θέματα παιδείας.
“Προγραμματίζουμε πανεκπαιδευτική συγκέντρωση για τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας, με ομιλητή από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας. Εν τω μεταξύ, προωθούμε δράσεις αλληλεγγύης και πολιτιστικές – αθλητικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τα παιδιά”, δήλωσε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος της Β΄ Ένωσης Σάκης Νέγκας και πρόσθεσε ότι “έντονος είναι ο προβληματισμός μας για την υποβάθμιση και την υποχρηματοδότηση της παιδείας από το κράτος καθώς και την ολοένα και μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση των γονέων, λόγω της παραπαιδείας, κάτι που η 2η Ένωση, όσο αυτό είναι εφικτό, προσπαθεί να αποτρέψει, με πειστικά επιχειρήματα”.
Copy: http://imerazante.gr/2013/11/08/73735 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης