Δράσεις φιλανθρωπικού και κοινωφελούς χαρακτήρα...

Αγαπητοί γονείς,
ο σύλλογος γονέων, σε συνεννόηση και συνεργασία με το σύλλογο δασκάλων και τη διεύθυνση του σχολείου μας, προτείνουμε δράσεις φιλανθρωπικού και κοινωφελούς χαρακτήρα, για να μην ξεχνιόμαστε και παραμελούμε αυτή την όμορφη διάσταση της κοινωνικής μας ύπαρξης…  Σ' αυτό το πνεύμα σας ενημερώνουμε ότι:
  1. Θα τοποθετηθεί στο σχολείο μας κουτί αλληλεγγύης, για συλλογή τυποποιημένων τροφίμων (που δε χρειάζονται συντήρηση), όπου μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε απ' το υστέρημά μας και να συνδράμουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε σταθερή/μηνιαία βάση.
  2. Θα συλλέξουμε άχρηστα σχολικά βιβλία, με προορισμό την ανακύκλωση και μ' αυτό τον τρόπο την εξοικονόμηση χρημάτων απ' τη φιλοζωική για τη φροντίδα και εμβολιασμό των αδέσποτων.
  3. Θα κάνουμε έρανο -σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Δ/νση Κέρκυρας-, για μια ειδική περίπτωση ενός μικρού συνανθρώπου μας, του Παναγιώτη, που παλεύει τους τελευταίους 20μήνες με το νευροβλάστωμα (μια επιθετική μορφή καρκίνου) και είναι αναγκαία η μετάβασή του στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε σχετική θεραπεία. Μπορεί ο καθένας να πάρει επιπλέον πληροφορίες από τη Διεύθυνση του Σχολείου μας και να προσφέρει ό, τι μπορεί κι επιθυμεί, έως την Παρασκευή το πρωί και θα κατατεθούν σε ειδικό τραπεζικό λοριασμό από το σχολείο. Τη συλλογή των χρημάτων θα κάνουν οι δάσκαλοι.
Επειδή οι δυνάμεις μας ενωμένες μπορούν να κάνουν θαύματα…
Σας παροτρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά σ' αυτές τις προσπάθειες και να αξιοποιήσουμε το καλό που όλοι έχουμε μέσα μας, δίνοντας στα παιδιά το στίγμα μιας καλύτερης ζωής.

Με αγάπη
Ο Σύλλογος Δασκάλων
Η Διεύθυνση
Ο Σύλλογος Γονέων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης