Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων από το «Χαμόγελο του παιδιού»


 Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος: 13/6/2014
Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε κατοίκους της Ζακύνθου, κυρίως παιδιά σχολικής ηλικίας, πραγματοποιήθηκε για μία εβδομάδα στο νησί. Η κινητή μονάδα από το «Χαμόγελο του Παιδιού», πλήρως εξοπλισμένη για μια μεγάλη γκάμα οδοντιατρικών εξετάσεων, έφτασε στο νησί μας το Σάββατο, στα πλαίσια της 16η Επτανησιακής Συνόδου. Για 3 ημέρες, οι εθελοντές γιατροί του Οδοντιατρικού Συλλόγου πραγματοποίησαν δωρεάν προληπτικούς ελέγχους σε εκατοντάδες συμπολίτες μας και τους κατεύθυναν στις ανάλογες οδοντιατρικές εργασίες. Στη συνέχεια η μονάδα επισκέφτηκε σχολεία του νησιού όπου συνεχίστηκαν οι εξετάσεις σε μικρούς μαθητές.
«Ηταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς η επίσκεψη του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’ στη Ζάκυνθο», λέει στην «Ημέρα» ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Φάνης Κοτσώνης «για να ενισχύσει την προσπάθειά μας, μία από τις πολλές του Οδοντιατρικού Συλλόγου για την προαγωγή της στοματική υγείας. Οι δράσεις αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε μια εποχή που, λόγω οικονομικής κρίσης και δυσκολίας εμποδίζεται η πρόσβαση των συμπολιτών μας σε οδοντιατρική περίθαλψη».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης