Αποκτά “το όνειρο του παιδιού” η Ζάκυνθος


Μια σημαντική πρωτοβουλία λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες στη Ζάκυνθο και αυτή αφορά την ίδρυση ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου, το οποίο θα απευθύνεται σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή οικονομικές δυσκολίες.
Ο συγκεκριμένος Σύλλογος θα ονομάζεται “Το όνειρο του παιδιού” και χθες το μεσημέρι ο προσωρινός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κάνδηλας, τόνισε ότι στόχος είναι να βοηθηθούν όλα τα παιδιά του νησιού μας, ενώ πρόσθεσε πως απώτερος σκοπός είναι να έχει πανελλαδική δράση το εν λόγω σωματείο.
“Γνωρίζετε όλοι ότι είμαι ένας πονεμένος πατέρας, αφού το παιδί μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ήθελα, λοιπόν, εδώ και χρόνια, να φτιάξω στη Ζάκυνθο έναν Σύλλογο, όπως είναι το “Χαμόγελο του παιδιού”. Οι δράσεις που θα αναπτυχθούν, θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει την προσεχή Κυριακή και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Γυμνασίου. Αυτό που θέλω να πω στην παρούσα φάση είναι ότι το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας απαρτίζεται από τους εξής: Δημήτρης Κάνδηλας, Γιάννης Πομόνης (εκπαιδευτικός), Χριστίνα Γάσπαρου (εκπαιδευτικός), Νίκος Κεφαλληνός (εκπαιδευτικός), Μαίρη Καρακασίδη (ψυχολόγος), Λίτσα Βοζαίτη (γιατρός) και Παναγιώτης Μαρούδας (εκπαιδευτικός). Θεωρώ πως έλειπε από το νησί μας μια τέτοια πρωτοβουλία. Πρέπει να είμαστε κοντά στα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία είναι αυξημένα λόγω και της οικονομικής κρίσης. Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Ζακυνθινούς να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα κάνουμε. Η συγκεκριμένη βραδιά θα πλαισιωθεί από τους καλλιτέχνες, Νάντια Κωνσταντοπούλου και Γιάννη Πετρόπουλο, ενώ κοντά μας θα είναι και ο μαέστρος της Λυρικής Σκηνής, Νίκος Μουρίκης. Επισημαίνω ότι προς το παρόν ο Σύλλογός μας θα αναπτύξει τοπική δράση, όμως στόχος μας είναι να αποκτήσει και πανελλαδική εμβέλεια. Θα προχωρήσουμε με αργά και σταθερά βήματα, ούτως ώστε αυτό που ονειρευτήκαμε να αποκτήσει σάρκα και οστά”ανέφερε ο κ. Κάνδηλας.
Copy: www.imerazante.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης