Υπερσύγχρονο σχολείο θα κατασκευαστεί στις Βολίμες


Αυτό που δεν μπορεί να κάνει το κράτος, φαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα να το υλοποιήσει ένας ιδιώτης. Πρόκειται για τον κ. Αρετάκη, ο οποίος έχει αναλάβει τη διαδικασία για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου σχολείου σε οικόπεδο που βρίσκεται λίγο έξω από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Βολιμών.
Για το θέμα αυτό μίλησε στην εφημερίδα μας ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Φίλιππος Φραγκογιάννης, ο οποίος δήλωσε ότι πρώτα θα γίνει η ανέγερση του νέου κτηρίου και ύστερα θα καταργηθούν το εξαθέσιο των Βολιμών και τα μονοθέσιο των Μαριών και των Ορθονιών, όπως έχει ζητήσει το Υπουργείο Παιδείας.
“Ο κ. Αρετάκης είναι ευεργέτης για τον πρώην Δήμο Ελατίων, αφού με δικά του έξοδα έχουν συντηρηθεί αρκετές εκκλησίες, ενώ έχει δώσει και υποτροφίες σε πολλά παιδιά, προκειμένου να σπουδάσουν. Τώρα, ο ίδιος έχει αναλάβει όλη τη διαδικασία που απαιτείται, ούτως ώστε να φτιαχτεί ένα υπερσύγχρονο σχολείο, το οποίο θα διαθέτει αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργαστήρια φυσικής και χημείας, καθώς και πολλά μικρά γυμναστήρια. Υπολογίζω ότι το συνολικό εμβαδόν του κτηρίου θα είναι 2.000 τετραγωνικά μέτρα.
Copy: http://imerazante.gr/2012/01/20/40575

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης