Επιφανείς Ζακυνθινοί κοντά σε παιδιά με προβλήματα


Στην επίσημη παρουσίαση του μη κερδοσκοπικού σωματείου “Το όνειρο του παιδιού”, προχώρησαν χθες το βράδυ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Γυμνασίου, τα μέλη του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου.
Είναι αναμφίβολο ότι πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, αφού το σωματείο αυτό θα απευθύνεται σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα ή οικονομικές δυσκολίες.
Αρχικά, “Το όνειρο του Παιδιού” θα έχει τοπική δράση, όμως απώτερος στόχος είναι να συνεργαστεί πιο έντονα και με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, ούτως ώστε να υπάρξει πανελλαδική εμβέλεια.
Δίπλα στα παιδιά θα είναι επιφανείς Ζακυνθινοί, αφού στο σωματείο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κάνδηλας που ασκεί καθήκοντα προέδρου, οι εκπαιδευτικοί, Χριστίνα Λούντζη, Γιάννης Πομόνης, Νίκος Κεφαλληνός και Παναγιώτης Μαρούδας, η γιατρός, Λίτσα Βοζαίτη, καθώς και η ψυχολόγος, Μαίρη Καρακασίδη. Οι προαναφερόμενοι αποτελούν το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης