Ευχές για μια καλή Σχολική Χρονιά


 
Ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Νίκος Ακτύπης και Γιώργος Αντωνόπουλος, αντίστοιχα καθώς και η Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αρετή Βυθούλκα, Εύχονται στους Μαθητές και Μαθήτριες, τους Εκπαιδευτικούς και τους Γονείς και Κηδεμόνες προσωπικά και εξ ονόματος του Δήμου Ζακύνθου ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
   Ο Δήμος έχει φροντίσει παρά τις ιδιαίτερες και σοβαρές οικονομικές δυσκολίες να ανταποκριθεί στις κύριες και βασικές ανάγκες έτσι ώστε να εξασφαλισθούν οι όροι, προϋποθέσεις και συνθήκες εύρυθμης λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων. Έγιναν καθαρισμοί, αποκαταστάσεις ζημιών, κτιριακές συντηρήσεις - ελαιοχρωματισμοί, καθώς επίσης συντηρήσεις και επιδιορθώσεις εξοπλισμού (υδραυλικού, θέρμανσης, ηλεκτροφωτισμού), βελτίωση της ασφάλειας όπου ήταν αναγκαίο, τοποθετήθηκε προσωπικό καθαριότητας στις σχολικές μονάδες που δεν υπήρχε κλπ.
   Η μέριμνα του Δήμου, φυσικά, δεν εξαντλείται σε αυτά που έγιναν, αλλά θα συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης