Οι ομαδικές εργασίες βραβεύονται


Η μια μετά την άλλη συνεχίζονται οι πρωτιές για τους μαθητές των σχολείων του νησιού μας. Τη σκυτάλη των διακρίσεων από τους μαθητές τριών σχολείων του νησιού σε πανελλαδικούς διαγωνισμούς που διεξήχθησαν το προηγούμενο διάστημα, παίρνουν οι μαθητές της Γ” Τάξης του 1ου Γυμνασίου κατακτώντας την πρωτιά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2013. Η συλλογική δουλεία, η ομαδική προσπάθεια, το κέφι και η χαρά της δημιουργίας είναι αυτά που οδήγησαν στην αναγνώριση και στην βράβευση.
Οι μαθήτριες Λαζάνη Μαριέττα, Παναγοπούλου Βαρβάρα και Πόθου Νικολέτα μας μίλησαν για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία επισημαίνοντας “ Περάσαμε πολύ ωραία. Δουλέψαμε σκληρά αλλά το διασκεδάσαμε. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. Το σημαντικότερα από όλα ήταν ότι δεθήκαμε σαν ομάδα μέσα από αυτό. Δεν περιμέναμε ότι θα διακριθούμε και θα λάβουμε μια από τις πρώτες θέσεις. Ήταν μια έκπληξη για μας.”
Copy:http://imerazante.gr/2013/03/05/61045

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης