2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ: Το Πολυτεχνείο δεν βρήκε πρόβλημα στατικότητας

Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος
Ευχάριστα είναι τα νέα για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 2ου δημοτικού σχολείου στην πόλη που όλο το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν αναφορικά με τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής που αντιμετώπιζε.
Σύμφωνα με το πόρισμα του ελέγχου που διενήργησε κλιμάκιο των μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου δεν καταγράφεται κανένα απολύτως πρόβλημα με τη στατικότητα του. Εκείνο που αναμένεται τώρα είναι να κοινοποιηθεί από μέρα σε μέρα και η επίσημη Έκθεσή τους.
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερα χρόνια σοβαρά προβλήματα μόνωσης στο προαύλιό του, το οποίο παράλληλα αποτελεί και οροφή για ορισμένες από τις σχολικές αίθουσες, λόγω της υγρασίας. Νερά, σοβάδες και μπογιές ξεκολλούσαν συχνά από την οροφή, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες και έπεφταν εν ώρα μαθήματος, με σοβαρό κίνδυνο τον τραυματισμό των μαθητών. Προβλήματα που παρέπεμπαν σε σκηνικό ερημοποίησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης