“Α΄ Ενωση Γονέων: “Κανένας μαθητής στην πείνα”

Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος
Ολοένα και περισσότερο εμφανή κάνει τα σημάδια της, στα μεσαία και χαμηλά στρώματα της κοινωνίας, η οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα τα τελευταία χρόνια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα ανακουφίσουν όσους διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Μια από αυτές πήρε και η Ένωση Συλλόγων Γονέων του νησιού που έβαλε ως στόχο τα φετινά Χριστούγεννα να μην πεινάσει κανένας μαθητής και η οικογένειά του. Από κοινού με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγκαδακίων και τη συνεργασία της Ομάδας Εθελοντών, με την επωνυμία “Κίνηση Κοινωνικής Προσφοράς ΤΩΡΑ” αποφάσισαν να προβούν σε διεξαγωγή χριστουγεννιάτικου παζαριού, με σκοπό τη στήριξη ευπαθών ομάδων. Έτσι, λοιπόν, θα συγκεντρώσουν υλικά αγαθά και ειδικότερα, βιβλία, ενδύματα, παιχνίδια και μη ευπαθή προϊόντα. «Η προσπάθειά μας αποσκοπεί στο να ανασυνταχθούμε και να περάσουμε από την εποχή της προηγούμενης ευμάρειας σε αυτή της κοινωνικής προσφοράς», δήλωσε στο Ιonian ο Πρόεδρος της Α΄ Ένωσης Γονέων Διονύσης Γεωργάνος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης