Άρχισε η προετοιμασία για το καρναβάλι του 2012


Συντάκτης: Γιώργος Γκόγκος
Θεματική κατηγορία: Κοινωνία
Δημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2011

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα λάβει χώρα το καρναβάλι του 2012 (αυτό θα γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου) και έτσι η σχετική Επιτροπή που έχει συστήσει ο Δήμος, άρχισε την προετοιμασία των εκδηλώσεων.
Πριν από μερικές ημέρες, ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, Άκης Λαδικός, συναντήθηκε με τους προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, από τους οποίους ζήτησε την ενεργό συμμετοχή των παιδιών στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, ούτως ώστε αυτές να είναι επιτυχημένες.
Έχει ειπωθεί, κατ΄ επανάληψη, ότι στο καρναβάλι δεν έχουν σημασία το πόσα χρήματα θα δαπανηθούν, αλλά το σημαντικό είναι το κέφι και η διάθεση των πολιτών, προκειμένου να στελεχωθούν με όσο το δυνατόν πιο πολλά άτομα τα γκρουπ και τα άρματα.
Τα τελευταία χρόνια, το Ζακυνθινό καρναβάλι βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία που γίνονται σε όλη την Ελλάδα (προηγούνται εκείνα της Πάτρας, του Ρέντη και της Ξάνθης), και είναι χαρακτηριστικό ότι στο νησί μας έρχονται πολλοί ξένοι επισκέπτες, ούτως ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά και τα δρώμενα της “Γκιόστρας” και του “Βενετσιάνικου Γάμου”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης