Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ειδικού Σχολείου

Συντάκτης: Ημέρα τση Ζάκυνθος  
Θεματική κατηγορία: Πολιτισμός   
Δημοσίευση: 23 Δεκεμβρίου 2011

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Ζακύνθου, κ.κ. Διονυσίου, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ειδικού Σχολείου, με τα παιδιά να παρουσιάζουν θεατρικό σκετς για τον Άγιο Βασίλη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Στην αίθουσα της εκδήλωσης παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Αρμένης, η πρόεδρος των παιδικών σταθμών και δημοτική σύμβουλος, Αρετή Βυθούλκα, ο Διευθυντής του ΚΕΔΔΥ, Γιάννης Λιβέρης, ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Κορφιάτης, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Κοπανάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αρκαδίων, Θοδωρής Κολποδίνος, καθώς και η πρόεδρος της ΧΕΝ, Λένα Σάρδη.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά πήραν τα δώρα που τους προσέφεραν ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, κ.κ. Διονύσιος, ο Σύλλογος Εστιατόρων Τσιλιβί, η ΧΕΝ, το Επιμελητήριο, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ενώ για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε το σπουδαίο έργο που επιτελούν στο Ειδικό Σχολείο ο Διευθυντής, Παναγιώτης Κλάδης, καθώς και οι εκπαιδευτικοί, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να υπάρξει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης