Σχολικοί Αγώνες

Συντάκτης: Κώστας Μάργαρης
Θεματική κατηγορία: Αθλητισμός
Δημοσίευση: 13 Δεκεμβρίου 2011

Σήκωσε την… κούπα το 3ο Δημοτικό



Οι στιγμές του καθενός από την παιδική ηλικία είναι αυτές που μένουν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου. Διότι όπως λέγεται (και ισχύει) η ψυχή του κάθε παιδιού είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη και ξεχωριστή. Την Παρασκευή το πρωί δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από μία μητέρα (δε θα σας πούμε το όνομά της), η οποία μας ενημέρωσε για τον τελικό των Δημοτικών Σχολείων, στο γήπεδο 5X5 του Στράτου Κουρούμαλου.
Δε χρειάστηκε να το σκεφτούμε και πολύ.
Η “Ημέρα” ήταν παρούσα στη μεγάλη γιορτή των μικρών. Έτσι στα πλαίσια των σχολικών αγώνων το 3ο δημοτικό – με σκορ που βλέπουμε συνήθως σε αγώνα υδατοσφαίρισης – επικράτησε του 5ου με 11-7. Το ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν αμείωτο, αν και οι νικητές “καθάρισαν” γρήγορα το παιχνίδι, δεδομένου ό,τι στο 30′ το σκορ ήταν 5-0.
Όταν όμως χαλάρωσαν τα… χρειάστηκαν και οι μικροί του 5ου Δημοτικού έκαναν ένα καλό “come back”, όμως ήταν ήδη αργά. Το κάθε ημίχρονο διήρκεσε 30 λεπτά.
Η αναφορά μας στους σκόρερ κρίνεται αναγκαία, όπως και σε κάθε παιχνίδι που είμαστε παρόντες, οποιασδήποτε κατηγορίας. Για το 3ο Δημοτικό γκολ πέτυχαν οι Τσιριγώτης (5), Καμπέρης (3), Μπεσίρης (2), Σκοπιώτης (1), ενώ για το 5ο σκόραραν οι Σέλληνας (3), Δημήτρης (2), Βαρδακαστάνης (1), Τζελάλ (1).**Χρέη διαιτητή είχε ο Στράτος Κουρούμαλος που στο τέλος μοίρασε και αναμνηστικά μετάλλια, ενώ έδωσε και Κύπελλο στους νικητές.
***Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος και τεχνικός του ΑΟ Κατασταρίου Διονύσης Μουζάκης που παρακολούθησε τον ανιψιό Βοζαΐτη.
***Φυσικά παρόντες ήταν και αρκετοί γονείς.
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Βαλάντης Τσουκαλάς, Άκης Τσιριγώτης, Δημήτρης Βοζαΐτης, Σπύρος Λογοθέτης, Σκοπιώτης Αγούλος, Ντένης Τσακάϊ, Αλέξανδρος Σπίρι, Ενέας Καμπέρης, Βασίλης Μπεσίρης, Αυγουστίν Αγκαλίου.
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Βαρδακαστάνης Ιωάννης, Σέλληνας Βασίλης, Κόλας Οδυσσέας, Κοτσώνης Νίκος, Κεϊβάνης Μιγκέλ, Μπέϊκιος Αλέξης, Ζαβραδινός Παναγιώτης, Ντένης Δημήτρης, Δημητρόπουλος Τζελάλ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών