Πρόβλημα με τη σίτιση των μαθητών στο Μουσικό Σχολείο

Συντάκτης: Ημέρα τση Ζάκυθος
Θεματική κατηγορία: Επικαιρότητα Κοινωνία
Δημοσίευση: 19 Δεκεμβρίου 2011


 Τεράστια προβλήματα με τη μεταφορά και τη σίτισή τους αντιμετωπίζουν οι μαθητές των Μουσικών Σχολείων όλης της χώρας, μεταξύ αυτών και της Ζακύνθου.
Με τη δημιουργία του “Καλλικράτη” και τα δύο αυτά θέματα έχουν περάσει στην αρμοδιότητα του Δήμου Ζακύνθου, όμως όπως συμβαίνει σε πολλά ζητήματα έτσι και σε αυτό δεν επαρκούν τα χρήματα για να καλυφθούν οι συγκεκριμένες ανάγκες.
Ερωτηθείς για το θέμα, ο Διευθυντής του Μουσικού, κ. Σπύρος Φιορεντίνος, δήλωσε ότι είχε προσφάτως μια συνάντηση με τον Δήμαρχο, Στέλιο Μποζίκη, στον οποίο μετέφερε την ανησυχία και τον προβληματισμό της εκπαιδευτικής, αλλά και της μαθητικής κοινότητας, σε ό,τι έχει να κάνει με τη σίτιση και τη μεταφορά.
Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου σιτίζονταν στη μαθητική εστία, η οποία εσχάτως πέρασε στην αρμοδιότητα του Δήμου, μετά την παραχώρηση που έγινε από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης