Άρωμα Χριστουγέννων στην πόλη

Συντάκτης: Ημέρα τση Ζάκυνθος
Θεματική κατηγορία: Κοινωνία
Δημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2011
Ευκαιρία να αλλάξει τελείως η διάθεση μας, να μην σκεφτόμαστε αρνητικά για οικονομικά θέματα και να ζήσουμε όμορφες οικογενειακές στιγμές τα Χριστούγεννα. Διέξοδο σε αυτή την κατεύθυνση δίνει η απόφαση των επιχειρηματιών της Αλεξάνδρου Ρώμα που από προχθές δρομολογούν το τουριστικό τρενάκι για δωρεάν μετακίνηση των Ζακυνθινών στο κέντρο της πόλης, με δρομολόγια που θα γίνονται όλες τις ημέρες που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα. Παράλληλα, κάποιες μέρες, πάνω στο τρένο θα γίνονται κάποια δρώμενα με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής, με δώρα στους επιβάτες κλπ.
Έτσι, λοιπόν, στο κέντρο της πόλης υπάρχει το τρενάκι που ξεκινάει από την πλατεία Σολωμού, περνά από την παραλιακή οδό Λομβάρδου και αμέσως μετά μπαίνει στους Αγίους Σαράντα και κατευθύνεται στην Αλεξάνδρου Ρώμα. Οι Ζακυνθινοί μικροί και μεγαλύτερης ηλικίας απολαμβάνουν τη βόλτα στην πόλη και με τις στάσεις που πραγματοποιεί το τρενάκι μπορούν να κάνουν άνετα τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Τα δρομολόγια του τουριστικού τρένου θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιανουαρίου, ενώ γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης