Τα προβλήματα “έκλεισαν” το 6ο Δημοτικό



Με προβλήματα ξεκίνησαν τα μαθήματα χθες το πρωί στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο του νησιού μας, με τους γονείς να διαμαρτύρονται για μια σειρά προβλημάτων υποδομής που αντιμετωπίζουν τα κτήρια λόγω της ύπαρξης ελλείψεων και κακοτεχνιών, οι οποίες παρ΄ ότι έχουν επισημανθεί εντούτοις δεν έχει βρεθεί λύση.
Έτσι, λοιπόν, χθες το πρωί έπειτα από απόφαση του συλλόγου τους, και με τη συμπαράσταση της Α΄ Ένωσης Γονέων αποφάσισαν να μην αφήσουν τα παιδιά τους στο σχολείο, προκειμένου να πραγματοποιηθούν άμεσα έργα. Ενδεικτικά αναφέρουμε την ανάγκη άμεσης επισκευής της κεντρικής θέρμανσης του σχολείου προκειμένου να λειτουργήσει, με ανάλογα προβλήματα στο δίκτυο σωληνώσεων στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.
Στο σχολείο βρέθηκε συνεργείο του Δήμου, ωστόσο, όπως εξήγησε ο Διευθυντής Αλέξανδρος Βαλλής τα προβλήματα δεν είναι σημερινά αλλά έρχονται από το παρελθόν, ενώ συστήνοντας υπομονή σε όλους τους εμπλεκόμενους με τη λειτουργία των σχολείων Φορείς, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι χρειάζεται σωστός προγραμματισμός των απαραίτητων εργασιών συντήρησης που πρέπει να διεξάγονται κάθε καλοκαίρι.
Θέση για το πρόβλημα της θέρμανσης του 6ου δημοτικού πήρε και η Α΄ Ένωση Γονέων, με τον πρόεδρο της Διονύση Γεωργάνο, να μιλά για χρόνιο ζήτημα καθώς και για την απόφαση τους να προχωρήσουν στην κινητοποίηση μη αποκλείοντας και άλλες παρόμοιες ενέργειες για το μέλλον.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης