Άμεση ανταπόκριση του Δήμου στα προβλήματα των σχολείων


Τη δική του εκδοχή και ταυτόχρονα απάντηση στα όσα καταμαρτυρεί η Α΄ Ένωση Γονέων στο δήμο για τις ελλείψεις των σχολείων του νησιού μας δίνει ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα Παιδείας, Νίκος Ακτύπης, επισημαίνοντας πως είναι καλές οι δράσεις των γονέων και των συλλόγων τους, ωστόσο, ο Δήμος είχε σχεδιάσει την παρέμβασή του στο συγκεκριμένο σχολείο εδώ και πολύ καιρό.
Να θυμίσουμε ότι με προβλήματα ξεκίνησαν τα μαθήματα προχθές το πρωί στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο του νησιού μας, με τους γονείς να διαμαρτύρονται για μια σειρά προβλημάτων υποδομής που αντιμετωπίζουν τα κτήρια λόγω της ύπαρξης ελλείψεων και κακοτεχνιών, οι οποίες παρ΄ ότι έχουν επισημανθεί εντούτοις δεν έχει βρεθεί λύση. Ενδεικτικά αναφέραμε την ανάγκη άμεσης επισκευής της κεντρικής θέρμανσης του σχολείου προκειμένου να λειτουργήσει, με ανάλογα προβλήματα στο δίκτυο σωληνώσεων στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης