Άφησαν την Πρωτοβάθμια χωρίς θέρμανση και καθαρίστρια


Σε διαρκή επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολείων στα ορεινά βρίσκεται ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Φίλιππος Φραγκογιάννης, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.
Ο κ. Φραγκογιάννης δήλωσε στην εφημερίδα μας πως όλα τα διδακτήρια λειτούργησαν κανονικά, ενώ πρόσθεσε πως το μοναδικό πρόβλημα που παρατηρείται έχει να κάνει με κάποιες εγκαταστάσεις θέρμανσης σε ορισμένα σχολεία, οι οποίες είναι ασυντήρητες.
Μπορεί να μην υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στα σχολεία, ωστόσο ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας γνωστοποίησε ότι τα κεντρικά γραφεία έχουν μείνει χωρίς θέρμανση και δίχως καθαρίστρια, γεγονός που οφείλεται στον μειωμένο προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Τέλος, ο ίδιος γνωστοποίησε πως οι διαδικασίες για τη δημιουργία του σύγχρονου σχολείου στα ορεινά βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και μόλις τελειώσουν όλα τα γραφειοκρατικά, αμέσως μετά ο κ. Αρετάκης (με δική του χορηγία θα φτιαχτεί το διδακτήριο), θα αρχίσει τις εργασίες. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κι΄ άλλη συγχώνευση σχολείων στα ορεινά, όμως αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα, αφού θα πρέπει πρώτα να ελεγχθούν όλες οι προϋποθέσεις που απαιτούνται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης