Πανελλήνια πρωτιά για την Κατερίνα Πέττα

 


• Μια ακόμη σημαντική διάκριση έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες για το νησί μας. Πρόκειται για το Α΄ Βραβείο που απέσπασσε η μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Πέττα Αικατερίνη κατά την αξιολόγηση των γραπτών δοκιμίων των μαθητών που συμμετείχαν στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό έκθεσης που προκήρυξε το “International Propeller Club of the United States”.
• Το θέμα που κλήθηκαν να αναπτύξουν οι συμμετέχοντες ήταν “ Η Εμπορική Ναυτιλία αποτελεί, διαχρονικά, ένα σταθερό κεφάλαιο για την Ελληνική οικονομία”, και θα έπρεπε να έχει τη μορφή άρθρου, που θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο, αναφερόμενο στην πραγματικότητα αυτή και να είναι ξεκάθαρα διατυπωμένες οι θέσεις τους για τα σημαντικά οφέλη που θα μπορούσε να προσφέρει στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, η ενασχόληση με τα ναυτικά επαγγέλματα.
• Η εφημερίδα μας εκφράζει στην Κατερίνα, τους εκπαιδευτικούς της και την οικογένειά της, τα συγχαρητήριά της και της εύχεται η ζωή και οι προσπάθειες της να είναι γεμάτες από επιτυχία.

Copy: http://imerazante.gr/2012/02/06/41875 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης