Εργαστήρι Πληροφορικής δώρησε στο Ειδικό Σχολείο ο Αγροτικός Συνεταιρισμός πόλης Ζακύνθου

    Εγκαινιάστηκε το Εργαστήριο Πληροφορικής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ζακύνθου (ΕΕΕΕΚ) στο Ειδικό Σχολείο μετά από δωρεά που έκανε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός πόλης Ζακύνθου και με μοναδικό στόχο του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, όπως επισημάνθηκε, να γίνει πραγματικό έργο σε αυτό το χώρο εκπαίδευσης. Με τη δωρεά, το εργαστήριο πλέον εξοπλίστηκε με τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αποθηκευτικό χώρο (ντουλάπα), κλιματιστικό, ενώ υπήρξε μέριμνα και για την ασφάλειά του.
   Στο χώρο του Ειδικού Σχολείου ήδη υπάρχει ένα εργαστήριο Πληροφορικής που καλύπτει τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, όμως λόγω του μεγάλου αριθμού των μαθητών κρίθηκε αναγκαίο να δημιουργηθεί και ένα δεύτερο αποκλειστικά για τις ανάγκες του ΕΕΕΕΚ. Επιπλέον, τον περασμένο Φεβρουάριο άγνωστοι διέρρηξαν το σχολείο και απέσπασαν 3 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και είχαν προκαλέσει ζημιές και σε έναν τέταρτο. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο τα χρήματα να αξιοποιηθούν για να καλύψουν αυτές τις ελλείψεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης