Τέσσερις μαθητές “πρέσβεις” της Ζακύνθου στην Ευρωβουλή

Παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε σε κοινωνικό, πολιτικό ή οικονομικό επίπεδο, εξακολουθούν να υπάρχουν ειδήσεις που προσδίδουν μεγάλη τιμή για όλους μας. Γεγονότα που μας δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να ελπίσουμε και να ονειρευτούμε ένα καλύτερο μέλλον.


Σε αυτά εντάσσεται και η συμμετοχή τεσσάρων μαθητών του νησιού μας στο πρόγραμμα EUROSCOLA που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο, αποδεικνύοντας ότι η Ζάκυνθος εξακολουθεί να γεννά φωτεινά μυαλά.
Πρόκειται για τους μαθητές Χαρά Κάνδηλα, Χριστίνα Χριστοφόρου, Γεωργία Αγαλιανού και Κώστας Ξένος, που διαγωνίστηκαν σε έκθεση με θέμα “Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του Δημοκρατικού Ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση” και επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στην αντιπροσωπεία των μαθητών της Περιφέρειας Ιονίων νήσων, πραγματοποιώντας ξεχωριστή παρουσία για μια εβδομάδα στην έδρα του ευρωκοινοβουλίου.
Επιβραβεύοντας την παρουσία τους, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναφέρθηκε στη δράση των μαθητών, συγχαίροντας τους ταυτόχρονα για την παρουσία τους, ενώ οι ίδιοι αναφέρθηκαν στις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισαν από την παρουσία και τις εργασίες που πραγματοποίησαν στο ευρωκοινοβούλιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης