Έκλεψαν υπολογιστή από το Δημοτικό Σχολείο Φιολιτίου


    Μια ακόμη περίπτωση κλοπής σε Δημοτικό Σχολείο του νησιού μας φαίνεται ότι έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους δασκάλους να καταγγέλουν στην Αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν ένα παράθυρο του σχολείου στο Φιολίτι και αφαίρεσαν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
    Το γεγονός αυτό έρχεται να καταδείξει, για ακόμη μια φορά, το πρόβλημα που υπάρχει με τη μη φύλαξη των διδακτηρίων τις βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα αυτά να είναι στο έλεος του Θεού και των… κλεφτών.
    Όλα δείχνουν ότι οι δράστες έχουν πληροφορίες για το που βρίσκονται οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πάντοτε κάνουν διάρρηξη σε συγκεκριμένες αίθουσες, και όχι σε κάποια άλλα σημεία ενός σχολείου.
    Τόσο η Πρωτοβάθμια, όσο και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, έχουν θέσει (εγγράφως και προφορικώς) το αίτημά τους προς το Δήμο για φύλαξη των σχολείων, όμως έως τώρα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, με αποτέλεσμα τα κρούσματα με τις κλοπές στα διδακτήρια να είναι συνεχόμενα.
Copy: http://imerazante.gr/2012/05/10/46992

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης