Τα “παράπονά” τους στο Δήμαρχο έκαναν οι γονείς των μαθητών

Τον Δήμαρχο Ζακύνθου, Στέλιο Μποζίκη, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της 1ης Ένωσης Γονέων του νησιού μας, υποβάλλοντας τα αιτήματά τους για τη νέα σχολική περίοδο, προκειμένου να γίνει από τώρα ένας προγραμματισμός από την πλευρά του Δήμου.
Ο κ. Μποζίκης αναγνώρισε ότι τα αιτήματα των γονέων είναι δίκαια, ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος δεν έχει τους οικονομικούς εκείνους πόρους που χρειάζεται, ούτως ώστε να προβεί σε σημαντικές παρεμβάσεις που θα επιλύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.
Ο Δήμος, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση γι΄ αυτή τη συνάντηση, σημειώνοντας τα εξής: “ Ο Δήμαρχος αναγνώρισε την ύπαρξη των προβλημάτων αυτών και επιβράβευσε το ζωηρό ενδιαφέρον των γονιών, τους ανέφερε ότι στην παρούσα φάση, λόγω αξεπέραστων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, όπως και όλοι οι άλλοι Δήμοι της Ελλάδας, δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν όλα τους τα αιτήματα. Τους υποσχέθηκε, όμως, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα εκείνα που η λύση τους δεν απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά και για τις όποιες άλλες παρεμβάσεις θα υπάρξει νέα συνάντηση εάν και εφόσον βεβαίως η Πολιτεία αποστείλει τους θεσμοθετημένους πόρους”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης