Κανονικά κύλησε η πρώτη μέρα των πανελλαδικών στη Ζάκυνθο



Ομαλά κύλησε η πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων χθες το πρωί όπου οι μαθητές διαγωνίστηκαν στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας.
Από τους 271 μαθητές που έπρεπε να προσέλθουν μόνο 4 απείχαν και όλα τα εξεταστικά κέντρα λειτούργησαν κανονικά. Τα 12 παιδιά από το σχολείο των Βολιμών μεταφέρθηκαν στο Καταστάρι. Τα παιδιά του ειδικού βαθμολογικού κέντρου που εξετάζονται προφορικά επίσης προσήλθαν κανονικά.
Για την κατάσταση που επικράτησε χθες πρώτη μέρα των εξετάσεων μίλησε στον –Ε- ο Διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γιάννης Κοπανάς ο οποίος είπε ότι όλα πήγαν καλά και δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα.
«Ένα μικρό πρόβλημα δημιουργήθηκε με τα τετράδια καθώς το χαρτί ήταν λεπτό και από την πίσω πλευρά φαινόταν το όνομα του κάθε μαθητή, αν χρησιμοποιούσε με πίεση το στυλό. Για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα αποφασίστηκε όπως σε όλη τη χώρα τοποθετηθεί ένα δεύτερο αυτοκόλλητο πάνω σε κάθε κόλλα τετραδίου για να διασφαλιστεί το απόρρητο των εξετάσεων για κάθε μαθητή» ανέφερε ο κ. Κοπανάς.
Σήμερα δεύτερη ημέρα των εξετάσεων θα διαγωνιστούν τα παιδιά του ΕΠΑΛ και τα παιδιά των γενικών  λυκείων θα εξεταστούν αύριο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης